Køkkenarmaturer - Køb med montering hos VVSPlus

ALT OM VORES IKONER

I din søgen efter inspiration og nye produkter til dit køkken og badeværelse vil du hos VVSPlus støde på tre ikoner. 
 

ANBEFALET | POPULÆRT | LUKSUS

 
Læs mere meget vores tre ikoner her under:
Indretning af badeværelse - Find inspiration hos VVSPlus
 

PRODUKTER

Et produkt markeret med anbefalet på shoppen fortæller, at produktet er nøje udvalgt af en blogger, influencer, eller indretningkonsulent Mille Hartmann. Anbefalet produkter er ofte en varer, som skiller sig ud fra mængden – enten på design, funktion eller har en speciel farve som rammer lige ned i sæsonens farvekort. Vil du gerne indrette dit køkken eller badeværelse som @fartilfirepiger, @bydittek eller følge sæsonens trends som er udpeget af indretningskonsulent Mille Hartmann fra Room Keepers, så kan du med fordel se nærmere på produkter, som er markeret med vores ikon ”anbefalet”. Messing og mat sorte armaturer, brusesæt med stort brusehoved og Kartell spejl med lys finder du bland andet mærket med ikonet anbefalet.
 

POPULÆRT | OFTE GÅR DET SÅ STÆRKT

I en shop med over 1.500 varer på den online hylde, er der altid produkter, som er ekstra populære blandt vores kunder - og derfor også er hurtigt ude af butikken igen. Et produkt som er defineret som populært, kan være særligt eftertragtede af flere årsager; en god pris, et enestående og anderledes design eller det kan være en nyheds varer på shoppen. Er du på udkig efter et produkt, som også er i høj kurs blandt andre kunder, så bør du gå på opdagelse efter varer med ikonet "populært" - og få fingrene i det før det er for sent. Armaturer i stilrent og enkelt design, brusesæt og toiletter til gode priser er nogle af de produkter, som du vil finde under kategorien populært.
 

LUKSUS | DET ER NICE-TO-HAVE

Det lille ekstra er det, som kendetegner et luksus-produkt i shoppen. Et produkt som skiller sig ud, er unikt og har den lille specielle detalje. Ofte hænger pris og kvalitet sammen, hvilket også gør sig gældende i vores luksus kategori, hvor prisen kan være lidt højere – men til gengæld får man også værdi og detaljer for hver en krone. Vil du gerne have noget unikt, hvor der er gjort lidt mere ud af de små detaljer, skabe en wow-effekt og have et produkt, som kan være med til at give lidt luksus i dit køkken eller på badeværelset. Så er produkter med ikonet "luksus" spot on for dig. Touchelss armaturer, kogende vand fra køkkenhanen og håndvaske med yderst tynde kanter og en special kreamik er emner, som du bla. vil kunne finde under vores luksus ikon.