Karlslunde by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVSPLUS TILBYDER VVS SERVICE I KARLSLUNDE

VVSPlus er autoriseret VVS installatør, som er servicere store dele af sjælland og her inklusiv indbyggerne i Karlslunde med VVS service. VVSPlus har med vores 4 forskellige afdelinger på Sjælland altid en VVS montør tæt på dig. Derfor kan du ved VVSPlus i Karlslunde altid hurtigt og nemt få en VVS'er ud til din opgave.
 
Vi har tilmed gjort det endnu nemmere for dig som privat forbruger i Karlslunde, at booke en VVS montør. Du kan med vores online selvbetjeningssystem, bestille en håndværker hele døgnet rundt. Du kan selv vælge den ledige tid i montørerns kalender, som passer bedst for dig. Så skal du ikke længere tilpasse din tid efter en håndværker. Med VVSPlus kommer vores håndværker, når DU har tid.
 
Du kan selv prøve hvor nemt det er at booke en lokale VVS 'er i Karlslunde lige her eller bestil et gratis tilbud på din opgave ved at udfylde bestillingsformularen neden for:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

I KARLSLUNDE LØSER VI MANGE VVS OPGAVER

Hos VVSplus får du dygtige VVS 'ere med stor erfaring inden for deres fag. De sætter en stor ære i at servicere dig, og sikre altid at du som kunde er 100 % tilfreds før de forlader en opgave. Vi udfører et hav af VVS opgaver i Karlslunde. Her under kan du se, hvad andre kunder har booket VVSPlus til:
 
Har du en VVS opgave som ikke står ovenover? Så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vi udfører VVS services i Karlslunde af enhver art. Derfor kan du altid kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21 eller skriv til os på chatten. Så finder vi også ud af at løse din opgave.
 
 

BOOK DIN HÅNDVÆRKER ONLINE 

Med vores onlineservice har du flere muligheder for booking af en håndværker:
 
  • Køb VVS produkter online og book din håndværker til montering samtidig. Du vælger selv den tid som passer bedst for dig
  • Book en VVS montør på timebasis. Har du flere små opgaver som skal løses. Så kan du selv vælge det antal timer, som du ønsker at være montør skal afsætte til dig. Er der tid til overs, så bruger vi tiden optimalt og laver fx. et vandtjek hos dig
  • Få et tilbud hos VVSPlus. Hvis du har en større opgave, evt en renovering eller et projekt som du ikke selv kan vurdere. Så kan du med fordel vælge at få et tilbud. Så vil vores dygtige beregnere komme med et tilbud til dig ud fra en kort beskrivelse og et par billeder af din opgave. Du vil altid få tilbuddet inden for 24 timer på alle hverdage
VVSplus har åbent døgnet rundt, og du booker selv i vores online kalender. Ingen opgave er for stor eller lille.
 
Kontakt os allerede i dag på 70 12 20 21 eller book online en VVS montør i Karlslunde.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis