Tune by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VVSPLUS ER DIN LOKALE VVS LEVERANDØR I TUNE

VVSPlus er en online platform der sørger for, at du får god og hurtig kundeservice, vi består i dag dygtige servicemedarbejdere og erfarne VVS montører. Vi kører på hele Sjælland og vi står også klar til at hjælpe dig med din næste VVS opgave i Tune.
 
For at kunne tilpasse os den udvikling der løbende er, så er vi rigtig glade for at kunne præsentere dig for vores selvbetjenings løsning som hedder VVSPlus. Her kan du betjenes 24/7 når og hvor det passer dig. Du kan bestille en VVS montør som gerne drejer vejen forbi Tune.
 
Du kan hurtigt og nemt bestille et gratis tilbud på din næste VVS opgave. Det bedste er, at du får svar fra os inden for 24 timer på hverdage. Udfyld blot nedenstående formular:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

I TUNE KAN DU NEMT BESTILLE EN VVS MONTØR

Vi har forskellige muligheder alt efter, hvilken VVS opgave, som du skal have løst. Du kan f.eks. booke en VVS montør på timebasis i Tune, få et tilbud på din opgave inden for 24 timer på alle hverdage eller købe en varer inkl. montering.
 
 

EKSEMPLER PÅ VVS OPGAVER VI HAR LØST I TUNE

Vores mange dygtige montører løber rigtigt stærkt, og de løser et hav af VVS opgaver for kunder på Sjælland, herunder også i Tune.
 
Her kan du se nogle af de opgaver som vi har løst for kunder Tune - måske det kan måske inspirere dig:
 
Vi glæder os til at tage hånd om din næste VVS opgave, og vi sender gerne en montør afsted mod Tune. Hvis du har spørgsmål, så sidder vores kundeservice klar på 70 12 20 21. Du kan også fange os på chatten, hvor vi kan hjælpe dig med både store og små spørgsmål.
 

BOR DU I TUNE OG HAR BRUG FOR EN VVS MONTØR?

Ønsker du at få monteret et BWT anlæg, udskiftet det gamle toilet eller skal du have tilsluttet den populære Quooker vandhane i køkkenvasken? Så er du landet det helt rigtige sted. Hos VVSPlus kan du nemt og hurtigt få et tilbud på din opgave.
 
  1. Send os et par billeder af din opgave samme med en kort tekst
  2. Du får svar inden for 24 timer på alle hverdage
  3. Ønsker du at acceptere tilbuddet, kan du med det samme booke en VVS montør, som kommer forbi Tune på aftalte tid og sted
Prøv selv, hvor nemt det kan være at få et tilbud og booke en VVS'er i Tune
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis