VVS Vallensbæk

VVS Vallensbæk – book din håndværker hos VVSPlus

Rigtig mange har et akut behov for at kunne booke en VVS ‘er og tiden udvikler sig imod, at vi skal være tilgængelige mere end nogensinde før. Vi stiller derfor vores online selvbetjenings løsning til rådighed med VVS ‘er i Vallensbæk. Her står vores lokale VVS ‘ere klar til at servicere dig med de håndværkeropgaver, som du har brug for at få løst. Så hvis du har brug for et godt håndværkertilbud, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

BOOK DIN LOKALE VVS MONTØR I VALLENSBÆK HER eller RING PÅ 70 12 20 21

Vi er med vores 130 VVS montører tæt på dig, og du kan døgnet rundt booke en håndværker lige præcis, når det passer dig.

VVSplus kan betjene vores kunder på flere forskellige måder, så det passer til dine behov. Du behover derfor ikke være klar på telefonen mellem 7 og 15 for at booke en VVS ‘er. VVSPlus har gjort det meget nemmere for dig.

Se mulighederne med VVSPlus online booking

  • Du kan køb VVS varer online og book samtidig en VVS ‘er direkte i hans kalender, så tiden kan passes ind med dine ledige tider
  • Book en VVS ‘er på timebasis og vælg med det samme tiden i hans kalender
  • Få et tilbud tilsendt inden for 24 timer, og book tiden i kalenderen hvis du kan godkende tilbuddet

Alt du skal gøre for at booke en VVS ‘er i Vallensbæk

  1. Sende os en beskrivelse af den opgaver du ønsker at få løst, samt et par billeder
  2. Vi sender dig et tilbud retur inden for 24 timer
  3. Hvis du ønsker at tage imod vores tilbud, kan du booke en VVS ‘er online i hans kalender via vores booking system
  4. Vores håndværker møder op på aftalte adresse og tid og løser din opgave

Nemmere bliver det altså ikke! HUSK at du kan booke en håndværker alle hverdage helt frem til kl. 20.00. Så nu kan du altid få besøg fra VVSPlus, lige når det passer for dig. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Har du brug for en VVS ‘er i Vallensbæk?

Vi tilbyder alt indenfor VVS -service i Vallensbæk og ingen opgave er for stor eller lille til os. Nedenfor kan du se hvad andre kunder i Vallensbæk har bestilt i vores online shop:

Vi tilbyder også løsning af andre VVS opgaver i Vallensbæk end overstående. Så hold dig ikke tilbage, hvis du har en anden opgave der skal løses. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os meget til at kunne hjælpe dig med at løse dine VVS opgaver i Vallensbæk, og vi har du brug for hjælp, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig på 70 12 20 21.

Book håndværker i Storkøbenhavn, Midt- og Sydsjælland

BOOK DIN HÅNDVÆRKER NU eller ring til os på telefon 70 12 20 21. Også selvom din by ikke står på listen. Det er Hurtigt. Nemt. Trygt.

Virkelig vidunderlig Service

Jeg sendte en opgavebeskrivelse ud til seks forskellige firmaer for at få løst fire opgaver i min mors hus i Søborg.  Alt var perfekt udført og al oprydning efter arbejdet var gjort af montøren selv. Bravo Jan og bravo VVSPlus, I får fem stjerner af min mor og jeg.

- Martin Veltz