TONI Copenhagen - VVSPlus leverer og monterer

TONI COPENHAGEN

Køkkenarmaturer fra TONI Copenhagen er indbegrebet af enkel og ærlig formgivning af gennemarbejdede unikke detaljer. Hvert eneste køkkenarmaturer er en æstetisk oplevelse, der varer ved år efter år - og som ikke lover mere, end de er. En investering i et TONI Copenhagen armaturer er en investering i køkken.
TONI Copenhagen køkkenarmaturer - VVSPlus leverer og monterer
 

INDRET DIT KØKKEN MED STIL MED UNIKKE ARMATURER FRA TONI COPENHAGEN

TONI COPENHAGEN ER DANSK DESIGN

At byde et køkkenarmatur fra TONI Copenhagen velkommen til sin bolig er en sand drøm. Et armatur fra TONI Copenhagen er ikke kun unikt på grundt af designet men det fortæller også sin egen lille historie i det elegante dansk producerede design. TONI Copenhagen består af fire serier; Christiansborg, SP, SP-Albue og Krydsgreb. Kendtegnet ved alle fire serier er det tidsløse design der udspringer af en lang familietradition af fagfolk der gennem flere generationer har produceret dansk håndværk. Faktisk er TONI Copenhagen Danmarks ældste armaturvirksomhed, og har siden 1918 produceret kvalitetsarmaturer på egen fabrik i Danmark. Det unikke ved et TONI Copenhagen køkkenarmatur er, at det kun blitver smukkere med tiden.

LÆS MERE OM AXORS KØKKENARMATURER HER UNDER:

TONI Copenhagen køkkenarmaturer - Køb med montering hos VVSPlus
Køkkenarmaurer fra TONI Copenhagen - Se vores udvalg hos VVSPlus
TONI Copenhagen - Køb med montering hos VVSPlus
 

LAD DINE KØKKENDRØMME GÅ I OPFYLDELSE MED TONI COPENHAGEN

ET KØKKENARMATUR DER SKABER VÆRDI ÅR EFTER ÅR

Har du forelsket dig i et TONI Copenhagen armatur kan du blandt de fire serier desuden vælge mellem fem smukke overflader; messing, bruneret, krom, satin grey og satin black. Alle overflader er helt særlige og kan hver især give dit køkken et helt nyt liv. Uanset hvilken overflade du byder inden for i dit køkken, vil armaturet uden tvivl blive rummet midtpunkt.
 
De smukke håndlavede armaturer kan pynter ligeldes i flere historiske bygninger som Christiansborg, Glyptoteket, Nimb og SMK, med sine fire forskellige greb: Christiansborg, Krydsgreb, SP og SP-Albue. 

TONI Copenhagen tror på en verden, der skal forenkles og hvor nyanskaffelser er valgt med omhu og tænkt til at vare en livstid eller mere. Og som kan ældes med ynde og skabe værdi år efter år. Præcis som du vil opleve med et produkt fra TONI Copenhagen. Armaturene er skabt med en enkel og ærlig formgivning og gennemarbejdede detaljer, så hvert et armaturer er en æstetisk oplevelse, der holder år efter år. Hvert et TONI Copenhagen køkkenarmatur er fremstillet af deres egne dygtige og erfarne fagfolk på deres fine danske værksted på skønne Frederiksberg. Dette gøres netop for at kunne følge produkterne til dørs, hvilket TONI Copenhagen mener der hører sig til med et klassisk dansk håndværk.
 
Hos VVSPlus sætter vi en ære i at montere og installere et armatur fra det unikke danske design. Vi glæder os til at præsentere dig for dit nye TONI Copenhagen køkkenarmatur, som på fineste vis er pakket i en smuk bæredygtig emballage, hvor der er tænkt over selv den mindste detajle.