Grohe brusesæt - VVSPlus leverer og monterer

GROHE BRUSESÆT

FORDELE VED GROHE BRUSESÆT

FORDELE VED GROHE BRUSESÆT

I dag er der mere og mere fokus på, at badeværelset også skal være et oplevelsesrum, som køkkenet har været det i mange år. Badeværelset er ofte det første rum, man besøger om morgenen, og det sidste rum man slutter dagen af med inden sengetid. Selvfølgelig skal det være et skønt rum at være i, og det kan det blive med et GROHE brusesæt.
 
Derfor vil vi se nærmere på de mange muligheder, du har for at opgradere badeværelset med et brusesæt fra GROHE. Vi er stor fan af GROHE EUPHORIA SMARTCONTROL serien, som har ry for at gøre morgenens bad til dit livs bedste... og hvem kan sige nej tak til det?
 

Du bestiller nemt et nyt brusesæt og booker en tid direkte i vores kalender. Levering og montering er ALTID med i prisen.
 
GROHE er et brand, der kendetegnes ved at have fokus på både kvalitet, design og nytænkning. Så ønsker du også at gøre dit badeværelse til et oplevelsesrum, så har du mulighederne for at tilføre ren luksus til hverdagen med GROHE brusesystemerne.


GROHE brusesæt med Euphoria brusehoved

Det særlige ved GROHEs brusesæt, GROHE Euphoria, er det store brusehoved samt specialdesignet med termostat, hovedbruser og håndbruser i én løsning. Hovedbruseren fås med en diameter på op til 190 mm. Både hovedbruser og håndbruser er anerkendt for den luksuriøse Rain Spray funktion, som fuldender badeoplevelsen.

Med et GROHE brusesæt får du et skønt mix af brusemuligheder, som imødekommer hele familiens behov. Samtidig er der flere indstillingsmuligheder for vandstyrken: Lige fra den blide og afslappende bruseindstilling ved det lange søndagsbad - til den hårde styrke, som er ideel til en hurtig hårvask mandag morgen. Men det bedste er, at du kan indstille dine helt egne præferencer og få præcis den badeoplevelse, du ønsker.


GROHE Smartcontrol brusetermostat

Med ønsket om at opnå maksimal komfort har GROHE udviklet deres SmartControl brusetermostat, der taler sammen med brusehovedet. Samtidig er det lavet i et stilrent og sikkert design, der vil holde i mange år. Med GROHE SmartControl får du en innovativ bruser og helt nye muligheder for nemt at justere både volume og temperatur på vandet. Samtidig kan du med enkelte tryk justere mellem dine foretrukne spray funktioner eller skifte mellem hoved- og håndbruser. Du kan sågar pause vandet et øjeblik, når du fx skal sæbe dig ind. Du vender hurtigt tilbage til din bruseindstilling med et enkelt tryk på en knap.

Har du først indstillet dine funktioner, kan du med et enkelt tryk få din foretrukne stråletype samtidig med, at du nemt kan justere vandets volumen. GROHE har endvidere sørget for, at termostaten er lavet med en overkogningssikring. Så er du sikret, at vandet holder samme temperatur. Samtidig bliver selve termostaten aldrig for varm. Læs mere om alle mulighederne med et brusesæt fra GROHE HER.
 
Vi tilbyder alt til din badeoplevelse lige fra indbygningsarmatur til store runde brusehoveder og de velkendte håndbrusere sammen med de smarte og teknologiske termostater. Der er noget til enhver stil på badeværelset, som vil løfte oplevelsen til et helt nyt niveau.

Lad teknologien flytte ind på dit badeværelse og få den bedste oplevelse der, hvor du både starter og afslutter dagen. Opgrader nemt din badeoplevelse i dag og nyd den allerede i morgen.
 
Se vores store UDVALG og bestil varen inklusiv levering og montering.
 
Vi sidder klar på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, du er i tvivl om eller vil bede om et tilbud. Vi vil meget gerne hjælpe dig. Du kan også skrive til os ved at benytte chatten, som du finder nederst i højre hjørne.
 
VVSPlus servicerer størstedelen af Sjælland samt Aarhus og omegn med over 120 biler på vejene hver dag. Vi sætter en ære i, at du nemt og hurtigt kan få et tilbud på dine håndværksydelser.

Relaterede artikler