JORDVARME

HVAD LEDER DU EFTER I ET VARMEANLÆG?
Jordvarme - Få et tilbud hos VVSPlus

JORDVARME

HVAD LEDER DU EFTER I ET VARMEANLÆG?

HVAD LEDER DU EFTER I ET VARMEANLÆG?

Du har måske endnu ikke taget stilling til, hvad du leder efter i et varmeanlæg, og måske har du. Skal det være træpillefyr, fjernvarme, jordvarme eller noget helt andet? Mange af os leder efter et varmeanlæg, der er stabilt og til at regne med. Der er ikke mange, der drømmer om at komme hjem til et koldt hjem uden varmt vand og varme. Samtidig kigger mange af os også efter energimærket, når vi vælger nyt varmeanlæg. Så kan vi nemlig spare på energien til gavn for både miljøet og vores pengepung.
 

Jordvarme og jordvarmepumpe i det hele taget

En jordvarmepumpe er en af de mest energivenlige opvarmningsformer. Det er den, fordi den bruger energien i jorden til at opvarme din bolig via radiator eller gulvvarme. Ja, det lyder utroligt, at det kan lade sig gøre – og det er det også. Men jorden indeholder en masse energi fra solens stråler. Og hvorfor ikke bruge den energi, når vi kan?


For at opfange energien i jorden, skal en jordvarmepumpe forbindes til nogle slanger, som bliver lagt ca. 90 cm ned i haven. Normalt skal der bruges ca. 2,5 – 3 m2 have pr. 1m2 opvarmet bolig. Dette kan dog svinge alt efter hvilken jordtype, der er i haven. Når jordvarmepumpen er tilsluttet slangerne i haven og det eksisterende radiator eller gulvvarmesystem, vil varmepumpen levere varme og varmt vand til dit hjem. Med en jordvarmepumpe bruger du altså den oplagrede solenergi i din have – helt uden forurening eller CO2 udledning. Jordvarme er derfor en god løsning til at opvarme din bolig.

LÆS MERE OM JORDVARME HER

Få indsigt i din besparelse med jordvarme

Gastech har udviklet en beregner til at udregne den besparelse, du vil kunne opnå med et nyt varmeanlæg. Der er flere faktorer, som har indflydelse på din potentielle besparelse. Disse faktorer har Gastech taget højde for med beregneren.
 

BEREGN DIN POTENTIELLE BESPARELSE

En jordvarmepumpe er en god investering

Fra Gastech tilbyder vi nogle af markedets bedste jordvarmepumper og jordvarmeanlæg af højeste kvalitet. Der er rigtig mange fordele ved en jordvarmepumpe fra Gastech:
  • Et jordvarmeanlæg har en lang levetid - den holder typisk i 20 år og jordslangerne i 50 år
  • Anlægget er en god investering, som ofte er tjent hjem igen på under 10 år
  • Anlægget udnytter varmen i jorden til opvarmning
  • Du vil kunne opnå en varmebesparelse på op til 80 % i forhold til ældre varmeløsninger
  • Et jordvarmeanlæg opvarmer både dine radiatorer og vandbårne gulvvarme samt dit brugsvand
  • Et jordvarmeanlæg har ikke en synlig udedel ved huset som det ses med en luft-til-vand varmepumpe
  • Anlægget giver større energibesparelser end en luft-til-vand varmepumpe
  • Gastech-Energi er ISO 9001-certificeret

Fordele ved jordvarme

Jordvarme er yderst energieffektivt og besparende

Et jordvarmeanlæg anvender mindst mulig elektricitet og sørger for, at dit varmebehov er tilpasset jordvarmepumpens varmeafgivelse. Det reducerer alt sammen varmetab, øger virkningsgraden og giver dig en større besparelse på varmeregningen.
 

Stabilitet – for dit ve og vel

Der er masser af varmt vand grundet det store moduleringsområde. Jordvarmepumpen indeholder rigeligt med varmt vand på 40 grader. Og så svigter den dig ikke – heller ikke, når vores nordiske klima viser sig fra sin koldeste side.


Skal du have jordvarme?

Tænker du, at et jordvarme anlæg kan være en god løsning hjemme hos dig? Så kan du få et uforpligtende tilbud hos os. Du vil få svar på din forespørgsel indenfor 24 timer på alle hverdage. Du kan også ringe til os på 70 12 20 21, vi sidder klar til at hjælpe dig.

Relaterede artikler