Bestil montering af køkkenarmatur hos VVSPlus

MONTERING AF KØKKENARMATUR

BESTIL HER

 
Bestil montering af køkkenarmatur hos VVSPlus
 

Pris for montering af køkkenarmatur: 2.095,-

Har du brug for hjælp til montering af køkkenarmatur, kan du nemt og hurtigt bestille en af vores dygtige VVS montører til installationen. Vores team af dygtige og håndværkere er erfarne i opsætning og montering af diverse sanitet, du kan trygt lade os tage hånd om din opgaven og booke os til montering af dit nye køkenarmatur.
 
Se prisen ovenfor og bestil nemt montering af din nye vandhane lige her. Det eneste du skal gøre er at udfylde bestillingsformularen og selv vælge et ønsket tidpunkt for montering af dit køkkenarmatur.

Montering af eget køkkenarmatur indeholder:  
  •  Afmontering af eksisterende køkkenarmatur  
  • Montering af nyt køkkenarmatur til eksisterende vandinstallation  
  • Kvalitetskontrol af installation  
  • Bortkørsel af afmonteret køkkenarmatur  
  • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen  
Forbehold:
  • Der skal være adgang til at kunne lukke for vandet via eksisterende stopventiler i boligen  
  • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med montøren, inden han påbegynder opgaven. 
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. et nyt køkkenarmatur.
 

Bestil montering af køkkenarmatur ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Lad VVSPlus stå for montering af dit nye køkkenarmatur

Reparation, nyt design eller noget helt tredje. Når vandhanen i dit køkken behøver en udskiftning, kan du vælge at påtage dig opgaven selv – vi har skrevet en lille guide i indlægget her, som du med fordel kan læse. Er du ikke til gør-det-selv projekter, kan også vælge den lettere og mere trygge metode og booke en VVS’er til montering af køkkenarmatur. Som vi har skrevet i tidligere nævnte indlæg, er der ikke noget til hindre for at udskifte og montere et nyt køkkenarmatur selv. Så længe man ikke skal ændre på nuværende installationer, må man gerne selv udføre opgaven. Til trods for dette oplever vi mange som stadig ønsker hjælp fra en autoriseret VVS’er. Præcis derfor har vi hos VVSPlus sørget for at gøre det nemt for dig at bestille en VVS’er til montering af dit nye køkkenarmatur.
 
Hvis du fundet det helt perfekt køkkenarmatur og det kun kan gå for langsomt med montering, er du landet det helt rette sted. Vi kender nemlig godt til scenariet, hvor man har investeret noget nyt til sin bolig og bare ønsker at tage det i brug hurtigst muligt. Med overstående booking behøver du ikke at vente alt for længe – vi har nemlig oftest ledige tider allerede den kommende hverdag. Det eneste du skal gøre at udfylde bestillingsformularen ovenover og vælge en ledig tid i vores online kalender. Så møder den valgte montør op til aftalte tid og montere dit nyindkøbte køkkenarmatur.
 

Se vores store udvalg af køkkenarmaturer i shoppen

Måske søger du stadig inspiration og har endnu ikke fundet det helt rette køkkenarmatur? Så bør du gå på opdagelse hos VVSPlus. I vores shop har nemlig samlet et stort udvalg af køkkenarmaturer fra både store og små brands. Det bedste af det hele er, at prisen du ser i shoppen altid er inkl. montering. Så når du handler hos VVSPlus, kan du købe nyt køkkenarmatur og få monteringen med i prisen. Nemmere bliver det ikke at udskifte dit køkkenarmatur.
 
Er du i tvivl om, hvilken stil og design du leder efter, kan du helt sikkert blive inspireret hos VVSPlus. Vi har stort udvalg af køkkenarmaturer i klassiske krom, elegante mat sort eller trendy messing som desuden findes i alle prisklasser, så der altid er noget for enhver smag.
 
Har du brug for hjælp til at finde dit nye køkkenarmatur eller til booking af en montør til montering af køkkenarmatur, kan du altid ringe til vores kundeservice på 70 12 20 21.