Klampenborg by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

VI TILBYDER DIG VVS SERVICE I KLAMPENBORG

Har du et toilet der løber, en radiator der larmer eller skal badeværelset have en lille make-over? Så er du landet det helt rette sted. Dette er nemlig blot nogle af de VVS opgaver, som VVSPlus udfører i og omkring Klampenborg. Vi har mange års erfaring og ekspertice indenfor alle aspekter af VVS arbejdet. Vi har vores dygtige montører på hele Sjælland, som dagligt kører, og servicere vores kunder heriblandt også i Klampenborg.
 
Skal vi hjælpe dig med en VVS opgave, kan du nemt bestille et forpligtende tilbud her under. Du udfylder blot bestillingsformularen, så får du svar fra os inden for på timer på hverdage:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

VI HAR FOKUS PÅ NYTÆNKING OG KUNDESERVICE

Hos VVSPlus har vi lanceret et nyskabende koncept til dig, som gør det langt lettere at booke en VVS 'er i Klampenborg. Det hele foregår online, hvilket betyder, at du kan booke en montør døgnet rundt præcis, når det passer for dig.
 
VVSPlus er skabt med  fokus på nytænkning, og med et ønske om at kunne tilbyde vores kunder den bedste kundeservice.
 
Hos VVSPlus kan du døgnet rundt besøge vores selvbetjening, hvor du kan:
 
 

FASTE PRISER PÅ EL- OG VVS- PRODUKTER INKL. MONTERING 

Find alt fra armaturertoiletter til vandhaner med kogende vand og termostater i vores shop. Her er priserne inklusive moms og altid med montering, og du kan booke en tid til montering direkte i vores kalender. Find blot det tidspunkt der passer dig bedst.
 
Prøv selv at bestil dine vare på VVSPlus. Så kører vores VVS montør forbi Klampenborg, og sørger for montering. Og han rydder selvfølgelig pænt op efter sig. 

 

FÅ ET GRATIS TILBUD PÅ VVS OPGAVER I KLAMPENBORG

Via vores tilbudsfunktion kan du beskrive din opgave og uploade billeder, hvorefter vi udarbejder et uforpligtende tilbud på din VVS opgave indenfor blot to 24 timer på hverdage.
 
Efter din accept af tilbud kan du ligeledes booke en tid til udførelse i vores kalender og finde et ønsket tidspunkt, som passer bedst for dig.
 
Få et tilbud på din VVS opgave - vi sender gerne en håndværker til din adresse i Klampenborg
 
Book en VVS montør i Klampenborg på timebasis

Har du en eller flere opgaver, som du har behov for hjælp til? Så book en VVS montør i Klampenborg på timebasis – du kan vælge lige fra to til seks timer. Fx. hvis du har du en masse små opgaver, som skal klares, kan det være en god mulighed til at få dem løst.
 
Find blot den dag, der passer dig og vælg antallet af timer samt niveau for montørens færdigheder. Book din VVS-montør i Klampenborg her eller ring på 70 12 20 21

 

PRØV VVSPLUS ALLEREDE I DAG

Vores selvbetjening har åbent 24/7, så prøv allerede nu og gå ind og se hvad vi kan gøre for dig.
 
 
Har du spørgsmål, kan du altid kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21. Du kan også skrive til os på chatten, hvor vi kan hjælpe med både store og små spørgsmål.
 
Vi er klar til at hjælpe dig i mål med din VVS opgave.
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis