Rønnede by - book VVS'er online hos VVSPlus

FÅ ET GRATIS TILBUD

Bestil et gratis tilbud og få en pris på din opgave
indenfor 24 TIMER på hverdage.

Ved spørgsmål er vi klar på
telefon: +45 70 12 20 21
og på e-mail: hej@vvsplus.dk.

BOOK DIN VVS INSTALLATØR I RØNNEDE ONLINE

VVSPlus tilbyder privatforbrugerne i Rønnede at booke en VVS montør online. Så nu er det blevet langt nemmere at få bestilt en håndværker som kan udskifte det gamle toilet, tilslutte din nye Quooker eller stå for tilslutning af gulvvarme i forbindelse med renovering. Velkommen til VVSPlus - din VVS montør i Rønnede.
 
Med VVSPlus service i Rønnede kan du nu nemt og hurtigt bestille en VVS 'er. Det hele foregår via vores selvbetjening, hvor du kan frit kan bestille et tilbud, booke en VVS 'er eller købe VVS produkter som ALTID er inkl. montering. Du vælger selv blandt ledige tider i vores online kalender. På den måde sikre vi nemlig at vores besøg, passer ind i DIN kalender og ikke omvendt. Vi glæder os til at servicere dig.
 
Få et uforpligtende tilbud på en VVS opgave med garanti for svar inden for 24 timer på hverdage. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen neden under:

Ups! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

FÅ ET TILBUD PÅ DIN OPGAVE 

Står du over for en make over af badeværelset og ønsker du at udskiftet fx armaturtoilet eller et badeværelsesmøbel? Så kan du hente hjælp hos VVSPlus.
 
Du kan flere muligheder for booking alt efter, hvilken opgave du skal have løst.
 
Sådan her booker du en VVS montør i Rønnede:
 
  • Få et tilbud på din opgave. Du vil ALTID få et svar inden for 24 timer på alle hverdage. Tryk på FÅ ET TILBUD og skriv lidt om din opgave og vedhæft et par billeder. Herefter får du svar fra os, og du vil med det samme kunne vælge en ledig tid i vores kalender
  • Book en VVS montør i Rønnede på timebasis. Få løst flere små opgaver ved at booke en af vores montører lige det antal timersom du ønsker
  • Køb VVS produkter i vores shop. Du kan finde alt fra; toiletter, armaturer, badeværelsestilbehør, vaske, vandhaner med brus og kogende vand og meget meget mere. Priserne i shoppen er ALTID inkl. montering
Dine muligheder hos VVSPlus er mange, og alle processer er gjort så nemt som muligt for dig. Vi ønsker, at du kan få løst dine håndværker projekter hurtigt og trygt - alt sammen passet ind i din hverdag.
 
Du kan kontakte vores kundeservice på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål. Vi sidder også klar på chatten, hvor vi også gerne svare på dine spørgsmål.
 
 

FÅ LØST DIN VVS OPGAVE I RØNNEDE 

Vi har mange kunder, som ser en stor fordel i at kunne booke en VVS montører online og derved få løst deres VVS opgaver hurtigt, nemt og trygt. Du kan se herunder, hvilke opgaver vi typisk løser for vores kunder:
 
Skal vi hjælpe dig med en anden opgave? Så kan du altid ringe til os på 70 12 20 21. Vi kan helt sikkert også løse din opgave.
 
 

FÅ TILBUD

Få et gratis tilbud
indenfor 24 timer på hverdage

 

SHOP VARE

Køb din vare i shoppen
inkl. montering

 

BOOK HÅNDVÆRKER

Book en håndværker
på timebasis