VVSPLUS I VERSUS

DERFOR SKAL DU BOOKE OS TIL EN VVS OPGAVE
Sådan gik det i VVSPlus i vandet

VVSPLUS I VERSUS

DERFOR SKAL DU BOOKE OS TIL EN VVS OPGAVE

VVSPlus i versus

Var du en af de mange danskere der fulgte med i weekendens Versus udsendelse på DR1? Ja så så du helt sikkert også, at VVSPlus var på skærmen. Vi var nemlig så heldige at få en invitation af DR, da de skulle bruge en frisk VVS-montør til en dyst.
 
VVSPlus fik til opgave at stille med en VVS-montør, som skulle dyste mod den professionelle kajakroer Emma Aastrand Jørgensen. Som i øvrigt lige var vendt hjem fra OL med en fin medalje om halsen. Derfor var det en hård modstander VVSPlus skulle møde i dysten på vandet. Vores VVS-montør Max skulle ro i en havkajak og den professionelle kajakroer Emma Aastrand Jørgensen i et gammelt badekar på fødder. Setup'et var super godt og Max var klar til at tage kampen om mod den hårde modstander.
 
VVSPlus i Versus
 

Hvordan gik det så for VVSPlus i Versus

Har du ikke set afgørelsen af dysten og helst ikke vil vide svaret, så bør du altså ikke læse videre nu. Vi kommer nemlig til at afslører resultat herunder.
 
Der blev lagt alle krafter i hos begge deltagere da startskuddet lød, men vores montør Max måtte sande, at den dygtige kajakroer Emma Aastrand Jørgensen var bare mere på hjemmebane på vandet. Hun løb derfor med sejren og vandt dysten i det fine gamle badekar på løvefødder.
 
Nok har vores dygtige håndværkere i VVSPlus mange talenter, men at ro en havkajak mod en professionell roer er bare ikke en af dem – det tør vi godt afsløre. Men derimod udfører vi et verdensklasse arbejde inden for el- og VVS-installationer. Det tør vi faktisk godt prale lidt med. Så hvis du i fremtiden sender bud efter en VVSPlus montør, lad da vær med at smide ham i en havkajak men giv ham hellere en værktøjskasse i hånden – og så lover vi, at han tryller.
 

Book VVSPlus til opgaver med vand og ikke PÅ vand

Hos VVSPlus gør det vi er bedst til. Vi fixer dit toilet, udskifter din gamle vandhane eller giver dit badeværelse en make-over. Lad os derfor fixe dine opgaver med vand og ikke opgaver PÅ vand.
 
Ring på telefon 70 12 20 21 eller få et tilbud inden for 24 timer på hverdage.

Relaterede artikler