Termostat virker ikke

Mangler du varme i din radiator?

Det er koldt udenfor, og derfor bemærker man lyn hurtigt, hvis der pludselig mangler varme i ens radiator. Hvis du har åbnet op for varmen, men stadig oplever en kold radiator, kan det skyldes flere ting, men en af grundene kan være, at din termostat ikke virker.

Er det termostaten, som ikke virker, kan du nemt og hurtigt selv løse problemet.

 

Termostat virker ikke

Der kan være flere grunde til at varmen udebliver i radiatoren, men oftest skyldes det radiatorventilen, som har sat sig fast. Her kan det være noget så simpelt, som snavs, som løber inde i rørene, der sætter sig i forpakningen,  hvilket gør at ventilen sætter sig. Og dette kan netop gøre at termostaten ikke virker, som den skal, og der mangler varme i radiatoren.

 

Hvad gør man, når en termostat ikke virker?

Du kan i første omgang selv forsøge at løse problemet, hvis du har en termostat som ikke virker. Det er faktisk ret simpelt, du skal blot:

  1. Tag selve termostaten af
  2. Tryk på den lille stift, som sidder bag termostaten, frem og tilbage
  3. Hvis stiften sidder fast, kan det være grunden til at termostaten ikke virker

Du kan sagtens selv skifte pakdåsen, som det hedder, hvis det viser, at radiatorventilen sidder fast. Har du ikke selv mod på at skifte den, kan du søge hjælp hos en VVS installatør.

Book en VVS’er online hos VVSPlus hurtigt og nemt – og vælg selv tidspunktet, hvor du ønsker, at vi kører ud til dig.

VVSPlus kan altid hjælpe dig, hvis du har problemer med en termostat som ikke virker. Vi sender gerne en montør afsted mod dig, så du kan få varmen tilbage i din radiator.

 

Skal du udskifte termostater?

Går du med tanker om at opgradere dine gamle termostater til nogle nye og mere energivenlige termostater? Så kan vi varmt anbefale dig Danfoss Living Eco termostater. Med de smarte termostater fra Danfoss kan du nemt justere varmen i dine radiatorer lige præcis efter dine behov, og derved kan du minimere engeriforbruget og få en økonomisk gevinst i sidste ende.

Læs meget mere om Danfoss Living Eco og alle de smarte funktioner lige her.

 

Slut med radiator problemer

Ring til VVSPlus på 70 12 20 21 eller book en håndværker online, så kan vi få løst dine radiator problemer, hvad enten det er en termostat, som ikke virker eller en radiator der banker, så er vi klar til at servicere dig.

Du kan også finde en løsning på udluftning af radiator eller radiator larmer, som er andet der kan give radiator problemer.

Andre indlæg du vil synes om

Installation af ladestander

Har du brug for en ladestander til din el bil Har du købt en elbil, men mangler hjælp til installation af ladestander? Så er du kommet det helt rigtige sted hen. Vi giver dig gode tips og tricks, og sikre at din installation af ladestander til elbil hjemme, bliver gjort ordenligt og sikkert. Book en […]

Læs hele indlægget

Udendørs belysning

Få styr på din udendørs belysning Udendørs belysning er særlig vigtig i denne tid. Det er for mange mørkt, når man tager på arbejde, og mørkt når man kommer hjem igen. Opsætning af udendørslamper er noget de fleste vælger ud fra design og pris frem for funktion. Vores erfaring siger os, at der typisk ikke […]

Læs hele indlægget

Virker helt perfekt

Det nye koncept  virker bare perfekt. Bestilte en vvs til montering af ny håndvask, hane og skab på toilet og 2 dage efter præcis kl. 7 om morgenen kom Jon. Vi er meget tilfredse og bestiller gerne igen.

- Rikke