BAKTERIER I VAND

UNDGÅ BAKTERIER I DIT DRIKKEVAND
Bakterier i vand - VVSPlus hjælper dig med at løse problemet

BAKTERIER I VAND

UNDGÅ BAKTERIER I DIT DRIKKEVAND

UNDGÅ BAKTERIER I DIT DRIKKEVAND

Bor du i et område med bakterier i dit vand? Eller har du oplevet at blive frarådet at drikke vandet fra din vandhane i en periode. Det var måske pga. tegn på forurening i vandet. Bakterier i dit vand kan betyde, at du skal koge vandet, inden du drikker det eller bruger det til madlavning, opvask eller kaffebrygning. Har du oplevet noget lignende? Eller ønsker du bare at undgå at komme i samme situation, hvor der er fundet bakterier i det vand, som du drikker? Så har vi en fantastisk løsning til dig.

 
Med et BWT ”AQA DRINK FILTERED WATER CARE” vandfilter installeret under din vask fjerner du bakterier og reducerer pesticider i dit vand. Derved sikrer du kvaliteten af dit drikkevand døgnet rundt. Et vandfilter kan opfange 99,9999 % af bakterierne. Det er så simpelt at få monteret et BWT filter under køkkenvasken og tilsluttet til din vandhane.


LÆS MERE OM BWT HER!

BWT filter er en god sikkerhed for rent drikkevand

Der kan være flere grunde til, at vi i Danmark sommetider kan blive frarådet at drikke vandet fra vores køkkenhane i en kort periode. Drikkevand kan nemlig indeholde stoffer, som kan være sundhedsskadelige for mennesker. Der kan bl.a. være fundet bakterier fra overfladevand eller fra kloakvand.
 
Lokale vandforsyninger holder løbende kontrol med vores drikkevand for at sikre et sundt miljø. Men der kan dog opstå forhold i vandet, som ikke sundhedsmæssigt for os er godt at indtage – som fx pesticider eller bakterier i vores vand.

Lige præcis risikoen for at indtage sundhedsfarlige stoffer fra drikkevandet har BWT ønsket at fjerne og dermed forekomsten af bakterier i det vand, som kommer fra vores køkkenhaner.


Et BWT filter med mange muligheder

BWT har gjort det til deres fornemmeste opgave at give DIG den bedste kvalitet, når det kommer til vores drikkevand. Derfor kan du med de nye BWT filtre få drikkevand i højeste kvalitet og med muligheden for at sætte dit eget præg på vandet.
 
De tre filtre, som kan tilsluttes under din vask, har hver deres funktion og giver dig derfor muligheden for at tilføje eller fjerne lige præcis det, som du ønsker:
 
  • AQA DRINK MAGNESIUM MINIRALIZED WATER - Tilføjer magnesium og fjerner klor, kobber, bly og nikkel
  • AQA DRINK MAGNISIUM MINERALIZED WATER PROTECT - Tilføjer magnesium, fjerner kalk, klor, kobber, bly og nikkel
  • AQA DRINK FILTERED WATER CARE - Fjerner klor, bakterier, vira og mikroplastik samt reducerer pesticider
Ovenstående filtreløsninger fra BWT giver altså ikke kun muligheden for at fjerne bakterier i dit vand, men det er også muligt at tilføje mineralet magnesium. ”AQA DRINK MAGNESIUM MINIRALIZED WATER” filter tilføjer magnesium, som giver smagsfuldt drikkevand direkte fra din vandhane. Men filteret fjerner tilmed også klor, som ofte kan påvirke smagen og lugten af vandet.
 
Få vand som du kender det - bare bedre – med BWT vandfiltre!
 
Så ønsker du at fjerne bakterier i dit vand, tilføje mineralet magnesium eller fjerne klor, så kan du montere et BWT filter under din vask, og du får lige præcis det vand, du ønsker dig.


Lad VVSPlus stå for installation af dit BWT filter

Hvis du er blevet nysgerrig, kan du finde de tre filtre hos VVSPlus HER!
 
Når du skal have installeret et BWT filter under din vask, skal du samtidig udskifte din vandhane til en, som fungerer sammen med dit BWT filter. BWT har i samarbejde med GROHE produceret tre vandhaner, som passer til konceptet.
 
De tre vandhaner er: Mono, Urban og Loft. Vandhanerne kan købes i en samlet pakke inkl. et filter samt montering hos VVSPlus.
 
Ring til os på 70 12 20 21, hvis du har spørgsmål til de nye BWT filtre. Du kan også gå til FÅ ET TILBUD, hvor vi vender tilbage indenfor 24 timer på hverdage.

Få mere inspiration til bedre vand med BWT. Hvis du ønsker at få det bedste vand i din bolig, kan du læse i bunden af DENNE side. Her vil du blive klogere på, hvad kalkfrit vand kan gøre for dig.

Relaterede artikler