BESTIL ELEKTRIKER PÅ TIMEPRIS

Manglede strøm, montering af nyt komfur eller tilslutning af lamper? Disse typer opgaver og mange andre mindre el opgaver kan du kan nemt få løst lige her. Bestil elektriker på time pris hos VVSPlus
 
Bestil nemt en elektriker på timepris til en el pris på 1.248 kr. inklusiv kørsel og opstartsgebyr ved første time. Prisen for et besøg af en elektriker i mere end 1 time er 910 kr. + opstartsgebyr, men inklusiv kørsel.
 
Når du vælger at bestiller en elektriker på timebasis hos VVSPlus vil du altid kende din pris for opgaven. Prisen afhænger blot af hvor mange timer du ønsker at booke elektrikeren:
 
PRISER FRA: 1.248,-
 
 • Elektriker pris pr. time ved booking af 1 time koster 1.248 kr. inklusiv kørsel og opstartsgebyr
 • Elektriker pris pr. time ved booking af mere end 1 time koster 910 kr. + opstartsgebyr, men inklusiv kørsel.
Bemærk. Bestilling af en elektriker i 1 time vil altid minimum være 1.248 kr. inklusiv kørsel og opstartsgebyr, selvom vi kan løse din opgave på mindre end den bestilte time, da kørsel mv. er indregnet i timeforbruget.
 
Udfyld nemt bestillingsformularen her under og få løst din el opgave:

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Vent et par sekunder, billedet uploades.

Leveringsadresse

Fakturaadresse

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

POPULÆRE VARER
NYHEDER

BESTIL EN ELEKTRIKER TIL FAST TIME PRIS

Har du brug for en autoriseret elektriker til at lave fejlsøgning på din el installation, opsætte røgalarmer efter gældende regler eller montere en ny emhætte. Så er det oplagt at bestille en af vores elektrikere på timebasis via bestillingsformularen ovenover.
 
Det kan være alt lige fra en generel gennemgang af el-tavle til montering af nye stikkontakter. Du bestiller blot det antal timer, som du ønsker, at vi afsætter til din el opgave. Er du usikker på, hvor mange timer du skal booke til din opgave, kan du altid ringe til os på telefon nr. 70 12 20 21. Du kan også fange os i chatten nederst til højre, hvor vi hurtigt muligt svarer på din henvendelse. Vi guider dig gerne så du får booket det korrekte antal timer til din el opgave.
 
Vores elektriker sørger naturligvis for altid at være godt forberedt på den opgave, som han møder op til. Men skulle han mod forventning stå og manglede en vare for at kunne fuldføre opgaven hos dig, bestilles der oftest en straks-levering hos vores grossist. Herved undgår vi nemlig i størst muligt omfang at skulle forlade opgavestedet, og håndværkeren kan hurtigt arbejde videre og færdiggøre opgaven. For at vi kan være godt forberedt, når vi møder op hos dig, er det er naturligvis altid en rigtig god ide, at du laver en grundig beskrive af opgaven. Selve opgaven og omfanget af den beskrivelses under feltet beskrivelse i formularen. Er du det mindste i tvivl, om din bestilling, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Enten via telefon, mail eller chatten. Vi er vi altid klar til at drøfte opgaven med dig inden du trykker bestil elektriker.
 
Du kan finde yderligere information om elektriker timepris neden under. Du kan også gå direkte til bestil elektriker på time pris ved at udfylde og booke en elektriker i bestillingsformularen øverst på siden.
 
 
HVAD KOSTER EN ELEKTRIKER I TIMEN
 
Bestilling af en elektriker på timepris hos VVSPlus har en pris fra 910 kr. (ved booking af mere en 1 time) Du vælger selv det antal timer, som du ønsker at booke en elektriker til. Elektriker timeprisen afhænger af, hvor mange timer du ønsker at booke vores håndværker. Dog vil prisen altid minimum være 1.248 kr. inklusiv kørsel og opstartsgebyr selvom vi kan løse din opgave på mindre end 1 time.
 
 • Pris for "et lille servicebesøg", dvs. besøg af en elektriker i op til 1 time:
  Kr. 1.248,- inklusiv kørsel og opstartsgebyr
 • Pris for besøg af en elektriker i mere end 1 time, timepris:
  Kr. 910,- + opstartsgebyr, men inklusiv kørsel
 • Levering af ekstramaterialer med fragtmand indenfor 60 min.:
  Kr. 295,- eksklusiv materialer
 • Opstartsgebyr, der dækker servicevogn mv.: Kr. 285,-
 
Skal vi løse en opgave i et område, hvor der opkræves parkeringsafgift, tillægges afgiften den endelige faktura.
 
Hvis vi blot er der en enkelt time, faktureres du kun for ”et lille servicebesøg” - også selvom du har booket mere end 1 time. Du betaler altså kun for den tid, vi er hos dig. Bruger vi mindre end en time vil du dog altid blive faktureret for 1 times arbejde, da der er indregnet kørsel mv. i første times arbejde.
 
Alle priser er inklusiv moms og kørsel hjem til dig. Priserne er desuden eksklusiv evt. materialer.
 
Vores elektriker vil naturligvis altid aftale nærmere med dig, hvis det skulle blive nødvendigt at tilkøbe yderligere materialer. Den nye pris aftales før opgaven påbegyndes.