Sikkerhedstjek af eltavle hos VVSPlus

SIKKERHEDSTJEK AF ELTAVLE

BESTIL HER

 
Sikkerhedstjek af eltavle hos VVSPlus
 

Pris for sikkerhedstjek af eltavle 1.200,-

Få en status på dine elinstallationer og undgå brandfare og kortslutningsskader. Et sikkerhedstjek af eltavle kan være en fordel hvis, du har en tavle af ældre dato i din bolig. Faktisk kan man i nogle tilfælde risikere, at ens forsikring ikke dækker i tilfælde af brand, hvis tavlen ikke lever op til gældende lovkrav. Derfor kan det virkelig være en dyr fornøjelse ikke at have styr på sine elinstallationer og tilmed have store konsekvenser, hvis uheldet skulle være ude. Vil du gerne undgå dette, og sikre at elinstallationerne i din bolig er i forsvarlige, kan du nemt bestille et sikkerhedstjek af eltavle lige her.
 
Sikkerhedstjek af eltavle indeholder
  • Kontrol af relæ mod elektrisk stød
  • Tjek af tavlens belastning 
  • Tjek af opmærkning af tavle 
  • HPFI test
  • Gennemgang af test og evt. fejl
Forbehold
  • Denne pris er kun gældende til alm. villa boliger og lejligheder. Er du fra en boligforening eller erhverv, er du velkommen til at kontakte os på 70 12 20 21 for et tilbud på din opgave.

Udfyld bestillingsformularen her under for et sikkerstjek af din eltavle:

 

SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Derfor er det vigtigt med sikkerhed i eltavlen

En eltavle er måske ikke det element i boligen, som man skænker allerflest tanker og er egentlig nok også lidt overset. Men faktisk er en eltavle jo hele fundamentet for forsyning af strømmen til boligen. Og det tænker man nok ikke over, når stikkontakten, kogepladen eller fjernsynet tændes. Udover at være vigtigt for dagligdagen er det også vigtigt, at sikkerheden i tavlen er i top, da det bla. er HPFI/HFI’en der sørger for at afbryde strømmen, hvis der imod forventning skulle opstå en fejl i en elinstallation. Er du derfor det mindste i tvivl om din eltavle har nået en udløbsdato og trænger til en gennemgang eller måske en komplet udskiftning, er du landet det helt rette sted.
 
Bestil gennemgang af eltavle ved at udfylde formularen ovenover eller ring til os på telefon 70 12 20 21. Har du brug for hjælp til andre elinstallationer tilbyder vi også vores kompetencer ved bla. el-tjek i andelsbolig, tilslutning af ladestander til el bil og montering af lamper.