Tilslutning af komfur hos VVSPlus

TILSLUTNING AF KOMFUR

 
Tilslutning af komfur hos VVSPlus
 

PRIS FOR TILSLUTNING AF EGET KOMFUR KR. 2.495,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Tilslutning af komfur_Pakke 4008

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL TILSLUTNING AF EGET KOMFUR

Ved udskiftning af hårde hvidevarer følger også en ny installation. Vil du gerne i gang med at bruge de nyindkøbte hvidevare, så er det muligt at bestille en af vores håndværkere til tilslutning af komfur. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.
 
Tilslutning af komfur indeholder:
  • Udskiftning af eksisterende komfur
  • Demontering af eksisterende komfur
  • Montering af nyt komfur 
  • Test og afprøvning af installation 
  • Kvalitetssikring af installation
  • Grøn affaldshåndtering på emballage og affald
  • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen

OBS. Vi tager ikke det gamle komfur med til affaldshåndtering

Forbehold:
  • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig 
  • Det forudsættes, at der er adgang og plads til arbejdes udførelse 
  • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med håndværkeren, inden han påbegynder opgaven.
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. et nyt komfur.
 
Bestil tilslutning af komfur ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

BESTIL EN ELEKTRIKER TIL TILSLUTNING AF KOMFUR

Med et nyindkøbt komfur til køkkenet kræves en ny installation. I nogle tilfælde kan du sagtens selv kaste dig over opgaven. Men oftest vil der være installationer i denne forbindelse som kræver en elektriker ved tilslutning af komfur. Det særlige ved tilslutning af komfur er, at man I Danmark har nogle love og bestemmelser, man skal overholde. Eksempelvis skal vi herhjemme tillslutte komfur og kogeplade ved 400V.

I nogle lande må man godt tilslutte 230V, men som sagt ikke i Danmark. Dette er for ikke at overbelaste elnettet, hvilket kræver, at man har en vis form for kendskab til elinstallationer, for at tage opgaven i egen hånd. Desuden er det yderst vigtigt at anvende den rigtige ledning mellem komfur og udtag. Nogle gange medfølger der den korrekte ledning mens der andre gange gør det ikke, hvorfor man skal anskaffe det på hånd.
 
Booker du VVSPlus til tilslutning af komfur, har vi naturligvis altid den rette ledning med, så vi kan fuldføre opgaven hos dig. Dertil er det et krav, at en autoriseret elektriker skal udføre arbejdet, såfremt at tilslutningen er monteret i en lukket dåse.
Det vil altså sige, at der er flere forhold ved tilslutning af komfur, som man skal være opmærksom på.
 
Har du ikke kompetencerne eller modet på at kaste dig ud i det på egen hånd, kan du nemt booke en elektriker fra VVSPlus til opgaven. Vores team af kompetente elektrikere har fuldstændig styr på alle krav og gældende regler inden for området. Vi tester og sikre selvfølgelig altid, at din nye installation fungerer optimalt før vi afslutter opgaven.
 

Brug for hjælp til andet end tilslutning af hårde hvidevare

Når vi har sendt en elektriker afsted til dig for at løse en komfur installation, kan du i samme omgang muligvis have brug for hjælp til andre elinstallationer. Installationer som der ligeså kræver en elektriker. Her kan vi være behjælpelig med opgaver såsom; montering af lamper, udførelse af el-tjek og montering af diverse hårde hvidevare.
Du har også mulighed for at bestille en gennemgang af din el-tavle til KUN 500 Kr. når vi allerede er ude på en opgave hos dig. Der er nemlig være flere grunde til at ens el-tavle kan have brug for en opgradering, hvilket du kan læse meget mere om her.
 
Har du brug for hjælp til montering af andre hårde hvidevare her under tilslutning af ovnmontering af køleskab eller installation af opvaskemaskine, kan du naturligvis også booke vores dygtige elektrikere til denne type opgaver. Du kan også ringe på 70 12 20 21 hvis du ønsker hjælpe til andre el installationer.