Montering af kogeplade hos VVSPlus

MONTERING AF KOGEPLADE

 
Montering af kogeplade hos VVSPlus
 

PRIS FOR MONTERING AF EGEN KOGEPLADE 2.495,-

Bestil ved at udfylde formularen

 

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Montering af kogeplade_Pakke 4290

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL MONTERING AF EGEN KOGEPLADE

Skal kogepladen udskiftes og den nye er allerede indkøbt? Så har du helt sikkert brug for en håndværker. VVSPlus vil gerne være behjælpelig med montering af kogeplade. Bestil nemt en af vores dygtige håndværkere online. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.
 
Montering af kogeplade indeholder:
 
  • Udskiftning af eksisterende kogeplade
  • Demontering af eksisterende kogeplade
  • Montering af ny kogeplade 
  • Test og afprøvning af installation 
  • Kvalitetssikring af installation
  • Grøn affaldshåndtering på emballage og affald
  • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen

OBS. Vi tager ikke den gamle kogeplade med til affaldshåndtering

Forbehold:
  • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig 
  • Det forudsættes, at der er adgang og plads til arbejdes udførelse 
  • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med håndværkeren, inden han påbegynder opgaven.
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. en ny kogeplade.
 
Bestil montering af kogeplade ved at udfylde formularen ovenover.
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Montering af kogeplade

Udskiftning af eksisterende eller ny montering af kogeplade i køkkenet kræver i visse tilfælde lidt omtanke, da man har med tekniske installationer at gøre, hvorfor man i nogle tilfælde ikke bør stå for tilslutningen på egen hånd. Her bør man blandt andet være opmærksom på, at der findes visse lovkrav omkring elinstallationer i Danmark - fx skal en glaskeramiskkogeplade og induktionskogeplade tilsluttes ved 400V. Skal der derimod udføres en en-til-en montering af induktionsplade i bordplade kan ny kogeplade installation dog sagtens klares uden de helt store udfordringer.
 
Der hvor der kan opstå udfordringer i forbindelse med kogeplade montering og det kræver en autoriseret elektriker, er ved montering af kogeplade til en lukket dåse. Ved stort set alt el arbejde i en lukket dåse er det lovpligtigt at arbejdet bliver udført af en elektriker, og man må derfor ikke udføre disse installationer på egen hånd uden en autorisation.
 

Vær opmærksom ved installation af kogeplade

Desuden bør man være opmærksom på kogeplader der monteres i en eksisterende bordplade. Her vil der oftest være et nuværende hul fra tidligere kogeplade montering. Hullet til pladen må nemlig hverken være for stort eller for småt. Desuden skal man have opmærksomhed på, at mange kogeplader bliver lagt ned i bordpladen mens andre skal fastgøres, som medfølger når du køber kogepladen. Derved flere elementer som man bør tage højde for ved installation af kogeplade, men du kan selvfølgelig altid ringe til os på telefon 70 12 20 21. Vi er naturligvis behjælpelige med at sikre den korrekte kogeplade, som har de rette mål. Vi sidder klar, hvis du ønsker rådgivning til valg af indkøb af ny kogeplade til bordplade, så vi sikre at montering af induktionsplade i bordplade forløber som ønsket.
 

Fra gaskomfur til induktionskogeplade

Har du har en gammel gasinstallation i dit køkken og gerne vil have en ny glaskeramiskkogeplade eller induktionskogeplade, er du selvfølgelig altid velkommen til at sende en forespørgsel via få et gratis tilbud. Her kan vi undersøge muligheden for, hvordan vi kan se, om du skal have en ny el-tavle eller en ekstra sikringsgruppe op for at kunne lave en konvertering. Du kan også gå direkte til tilslutning af gaskogeplade, hvis du allerede ved, at de tekniske installation er klar til en konvertering.