Sikkerhedstjek af eltavle hos VVSPlus

MONTERING AF HPFI-RELÆ

 
Sikkerhedstjek af eltavle hos VVSPlus
 

PRIS FOR MONTERING AF HPFI-RELÆ 1.799,-

Bestil ved at udfylde formularen

UPS! Den forespørgsel, som du prøvede at sende igennem, fejler lige nu...

Gå tilbage til forsiden for at fortsætte på vores hjemmeside, hvis du ønsker at få et tilbud eller booke en VVS'er eller elektriker til din opgave. Hvis du stadig har brug for hjælp eller har spørgsmål, står vores kundeservice klar til at assistere dig på 70122021 eller via hej@vvsplus.dk. Tak for din tålmodighed.

Kundeinformationer

TAK FOR DIN HENVENDELSE

Du vil modtage bekræftelsen på mail inden for kort tid.
Vi håber, tilbuddet lever op til dine forventninger og glæder os til at høre fra dig.

Med venlig hilsen

VVSPlus

GODKEND BESTILLING

Opgave

Montering af HPFI relæ_Pakke 4294

Adresse

Tidspunkt

Vi kontakter dig for at finde tidspunkt hurtigst muligt

Kontaktoplysninger

Vælg tidspunkt

 

BESTIL MONTERING AF HPFI-RELÆ HOS VVSPLUS

Vores boliger er i dag udstyret med flere elektroniske apparater end nogen sinde før, hvorfor montering af HPFI-relæ er yderst vigtigt. Og måske du ikke lige tænker over det men din el tavle er udstyret med et afbryder relæ (HFI eller HPFI), som skal slå fra, hvis der opstår afvigelser og overgange i en installation i din bolig. Har du en ejendom af ældre dato, kan din el tavle have et HFI og ikke et HPFI relæ, hvilket ikke er tidssvarende i forhold den moderne teknik, hvorfor en udskiftning til HPFI klart er en anbefaling.
 
Montering af HPFI-relæ indeholder:
  • Udskiftning af 1 stk. HPFI/RCD i eksisterende tavle
  • Kvalitetskontrol af installation
  • Gennemgang af test og evt. fejl
Forbehold:
  • Der tages forbehold for eksisterende elinstallations beskaffenhed. Det forudsættes, at der er adgang og plads til arbejdes udførelse. Der kan forekomme udfald på HPFI hvis der er en fejl på elinstallation i forvejen, hvis dette sker, kan der komme ekstra arbejde for udbedring af elinstallation.
Vil du sikre dine el-apparater, dig selv og din familie mod stød, kan du nemt og hurtigt bestille en montering af HPFI-relæ ved at udfylde formularen ovenover.
POPULÆRE VARER
 

Pris på udskiftning af HPFI relæ

Hvis uheldet skulle være ude kan det i værste tilfælde give et voldsomt stød, hvorfor prisen på udskiftning af HFI relæ til HPFI relæ pludselig ikke er så vigtig. Faktisk fås et nyt HPFI relæ til en pris på 1.799 kr. Set ud fra hvilke konsekvenser et gammelt HFI relæ kan have, så er det vist ikke den store udgift.
 
Bestil nemt en montering af HPFI-relæ ved at udfylde bestillingen formularen oven over. Har du spørgsmål kan du også ringe til os på 70 12 20 21, vi sidder klar ved telefonen og på chatten, som du finder nederst i højre hjørne.
 

Hvordan virker et HPFI relæ

Et HPFI-relæ er udført sådanne, at den strøm der går igennem den, skal retur igen, Hvis den ikke får den samme strøm retur siger den, at der er en fejl og dermed slår den fra, hvilket er vores sikkerhed for ikke at få stød fra en el installation i boligen.
 

Hvorfor kan et gammelt relæ være farligt?

Et gammelt HFI relæ eller blot et HPFI relæ som ikke er blevet motioneret længere kan, hvis uheldet er ude ricikiere ikke slå fra, hvilket kan betyder stød. Derfor er det faktisk lige så vigtigt at motionere et relæ jævnligt og gerne efter producentens anvisning, som det er at udskifte et gammelt HFI relæ til et HPFI relæ. Et HPFI relæ som ikke motineres jævnligt, hvilket kan være en gang et pat gange om året, kan sætte sig fast og derved ikke slå fra ved behov. Det kan derfor både være farligt med et gammelt relæ, men også være farligt at have et ikke motioneret HPFI relæ i tavlen. En god huske regl kan være at motionere relæ'et, når du stiller uret til sommer- og vintertid. 
 

Må man selv skifte et HPFI-relæ

Udskiftning af et HPFI relæ må man ikke udføre på egen hånd, hvilket faktisk gør sig gældende med flere typer opgaver inden for el installationer. Har du derfor brug for at få udskiftet dit HFI eller HPFI relæ, er det lovpligtet, at det udføres af en autoriseret el installatør. Derfor er det jo heldigt, at du nemt kan bestille en montering af HPFI hos VVSPlus via overstående beestillingsformular. Kribler det dog lidt i finger for at agere håndværker, må du gerne selv udskifte en sikring, hvis det bliver nødvendigt.