Montering af emhætte hos VVSPlus

MONTERING AF EMHÆTTE

 
Montering af emhætte hos VVSPlus

VÆLG EMHÆTTE TYPE:

Emhætte montering klare vi gerne for dig

Ved montering af emhætte eller udskiftning af en eksisterende anbefaler vi i langt de fleste tilfælde at tage kontakt til en fagperson. Montering af emhætte kræver nemlig ofte kendskab til de tekniske installationer, udluftningskanaler mv. hvorfor det er vigtigt at rådføre sig med en elektriker. En emhætte installation må vist siges at være en ret nødvendig del af et køkken, og derved også vigtigt at den er monteret korrekt, så udsuget virker optimalt. Lige præcis en korrekt montering af emhætte kan VVSPlus være behjælpelig med. Hvad end du ønsker montering af væghængt, frithængende, indsats- eller udtræksemhætte står vi til rådighed. Du skl bare vælge den type emhætte som du ønsker at få monteret ovenover. Når du vælger VVSPlus til opgaven er du altid sikret den korrekte installation.
 
Vidste du fx godt, at man ved opsætning af emhætte skal være særlig opmærksom på, at emhætten som regl er indsat i et skab eller frit på væg og derved kan være ret så tung of besværlig at løfte ned. Her skal man fx være forsigtig for ikke at komme til skade eller skade væggen den hænger på. Vores håndværkere er naturligvis vant til denne type arbejde og kan derved klare montering af emhætte i loft eller montering af væghængt emhætte helt uden problemer.
 
Desuden bør man ved emhætte montering være ekstra opmærksom på de tekniske installationer heriblandt selve udluftningskanalen. Emhætter skal monteres til den eksisterende udluftningskanal eller til det fri. Hvis der fx er centralsug i den forening, man bor i må, man ikke tilslutte emhætten til den. Sidst men ikke mindst må man ikke selv stå for selve udførelsen, hvis den nuværende tilslutning er monteret i en lukket dåse. Her er det altså et krav at en autoriseret elektriker, skal udføre arbejdet.
 

Er der andet vi kan hjælpe med

Når vi er booket til opsætning af emhætte hos dig, har du mulighed for at lave en række tilkøb, hvis du har brug for yderligere hjælp fra vores elektriker. Måske er det tid til en gennemgang af din eksisterende el tavle, hvilket vi kan udføre for kun 250 kr. 
 
Har du brug for hjælp til montering af andre hårde hvidevare her under tilslutning af komfurmontering af køleskab eller installation af opvaskemaskine, kan du naturligvis også booke vores dygtige elektrikere til denne type opgaver. Du kan også ringe på 70 12 20 21 hvis du ønsker hjælpe til andre el installationer.
SHOP VARER INKL. MONTERING