Montering af emhætte hos VVSPlus

MONTERING AF EMHÆTTE

BESTIL HER

 
Montering af emhætte hos VVSPlus
 

PRIS FOR MONTERING AF EGEN EMHÆTTE KR. 2.795,-

Vil du gerne i gang med at bruge din nye emhætte med det samme, er det en god ide at bestille en af vores håndværkere til montering af emhætten. Hos VVSPlus er vi klar til at hjælpe dig, når du har brug for det.
 
Montering af emhætte indeholder:
 • Udskiftning af eksisterende emhætte
 • Demontering af eksisterende emhætte
 • Montering til eksisterende udtræk inden for 2 meter (flexrør) 
 • Test og afprøvning af installation 
 • Kvalitetssikring af installation
 • Grøn affaldshåndtering på emballage og affald
 • Arbejdsløn og kørsel er inkluderet i prisen
OBS. Vi tager ikke den gamle emhætte med til affaldshåndtering
 
Forbehold:
 • Elinstallation skal være lovlig og funktionsdygtig 
 • Det forudsættes, at der er adgang og plads til arbejdes udførelse 
 • Det forudsættes, at eksisterende udtræk er funktionsdygtig
 • Såfremt der mangler dele eller opstår andre opgaver i forbindelse med vores besøg, er vi selvfølgelig behjælpelige med dette. I sådanne tilfælde aftales den nye pris med håndværkeren, inden han påbegynder opgaven.
Bemærk: Prisen er kun for montering og er IKKE inkl. en ny emhætte.
 

Bestil montering af emhætte ved at udfylde formularen her under:

 
SHOP VARER INKL. MONTERING
 

Emhætte montering klare vi gerne for dig

Ved montering af emhætte eller udskiftning af en eksisterende anbefaler vi i langt de fleste tilfælde at tage kontakt til en fagperson. Montering af emhætte kræver nemlig ofte kendskab til de tekniske installationer, udluftningskanaler mv. hvorfor det er vigtigt at rådføre sig med en elektriker. En emhætte installation må vist siges at være en ret nødvendig del af et køkken, og derved også vigtigt at den er monteret korrekt, så udsuget virker optimalt. Lige præcis en korrekt montering af emhætte kan VVSPlus være behjælpelig med.
 
Vidste du fx godt, at man ved opsætning af emhætte skal være særlig opmærksom på, at den som regl er indsat i et skab eller frit på væg og derved kan være ret så tung of besværlig at løfte ned. Her skal man fx være forsigtig for ikke at komme til skade eller skade væggen den hænger på. Vores håndværkere er naturligvis vant til denne type arbejde og kan derved klare montering af emhætte i loft eller montering af væghængt emhætte helt uden problemer.
 
Desuden bør man ved emhætte montering være ekstra opmærksom på de tekniske installationer heriblandt selve udluftningskanalen. Emhætter skal monteres til den eksisterende udluftningskanal eller til det fri. Hvis der fx er centralsug i den forening, man bor i må, man ikke tilslutte emhætten til den. Sidst men ikke mindst må man ikke selv stå for selve udførelsen, hvis den nuværende tilslutning er monteret i en lukket dåse. Her er det altså et krav at en autoriseret elektriker, skal udføre arbejdet.
 

Er der andet vi kan hjælpe med

Når vi er booket til opsætning af emhætte hos dig, har du mulighed for at lave en række tilkøb, hvis du har brug for yderligere hjælp fra vores elektriker. Måske er det tid til en gennemgang af din eksisterende el tavle, hvilket vi kan udføre for kun 250 kr. 
 
Har du brug for hjælp til montering af andre hårde hvidevare her under tilslutning af komfurmontering af køleskab eller installation af opvaskemaskine, kan du naturligvis også booke vores dygtige elektrikere til denne type opgaver. Du kan også ringe på 70 12 20 21 hvis du ønsker hjælpe til andre el installationer.